Puberklasjes “De Gabbertjes”

In 10 lessen bouwt u verder aan de in de puppylesjes aangeleerde vaardigheden.  Niet alleen krijgt u ook hier de nodige uitleg ter preventie van bepaald probleemgedrag – uw hond leert hier ook naar u te luisteren.
De klemtoon ligt hier ook op het vormen van een goede band tussen de puppy/puber met zijn gezin en op het begeleiden van de eigenaars over hoe de puppy/puber te leren omgaan met allerlei situaties zodat de hond kan uitgroeien tot een evenwichtige volwassen hond. Dit houdt o.a. een respect in voor de grenzen van het kunnen van de hond. Er mag dus niet meer van hem verwacht worden dan hij op dat moment aankan. Eigenaren leren niet alleen hoe ze een sociale en vriendelijke hond kunnen bekomen, maar ook het gedrag van hun hond beter begrijpen zodat een harmonieuze band ontstaat met hun hond.

Indien u de puppklasjes niet volgde maken we een vlotte ‘instroom’ mogelijk.  Gelieve dit te vermelden bij contactname zodat dit ingepland kan worden.

Praktische inlichtingen:
* Deze klasjes zijn bestemd voor puppies van 17 weken tot maximum 1 jaar.
* De puberklasjes bestaan uit 10 lessen van ongeveer 45 minuten.  Er worden twee lessen per week gegeven.
* De lessen gaan door de maandag – en de vrijdagavond (tenzij anders vermeld in de agenda) vanaf 19.45 uur tot 20.30 uur.  U betaalt vanaf 1 januari 2017 30 €/groepsles.
* Privé les behoort ook tot de mogelijkheden. Dan leggen we gewoon even de agenda’s naast elkaar om een tijdstip te bepalen!  U betaalt vanaf 1 januari 2017 50 €/les te vermeerderen met een kilometervergoeding van  0,50 €/km heen en terug vanuit Zerkegem.
* Via de contactpagina kan u zich aanmelden voor deze puberklasjes.  Dit kan natuurlijk ook telefonisch op het nummer 0498/86.95.37
* Klik hier voor inschrijving puberklasjes.

MAAK VAN UW PUBERHOND EEN SOCIALE, GELUKKIGE EN GOED OPGEVOEDE GEZINSHOND!