Puberklasjes “De Gabbertjes”

Nadat u de vier puppylessen volgde kan u verder gaan met de puberklasjes.  U bepaalt zelf of u deze individueel wenst te volgen of in groep.  Individueel is altijd mogelijk; in groep is afhankelijk van het aantal pubers die ik op dat ogenblik in begeleiding heb.
Hebt u de vier puppylessen niet gevolgd?  Geen probleem!  Ook dan kan u terecht.  U krijgt gewoon dezelfde basisoefeningen aangeleerd zodat u daarop kan verder bouwen voor het aanleren van de overige vaardigheden.  En dit met alle plezier want de hond leert bij ons dat luisteren leuk is.

De klemtoon ligt ook hier op het vormen van een goede band tussen de puppy/puber met zijn gezin en op het begeleiden van de eigenaars over hoe de puppy/puber te leren omgaan met allerlei situaties zodat de hond kan uitgroeien tot een evenwichtige volwassen hond. Dit houdt o.a. een respect in voor de grenzen van het kunnen van de hond. Er mag dus niet meer van hem verwacht worden dan hij op dat moment aankan. Eigenaren leren niet alleen hoe ze een sociale en vriendelijke hond kunnen bekomen, maar ook het gedrag van hun hond beter begrijpen zodat een harmonieuze band ontstaat met hun hond.

Praktische inlichtingen:

* Deze klasjes zijn bestemd voor puppy’s/pubers van 17 weken tot maximum 1 jaar.
* Eén puberles duurt ongeveer één uur en kan hier doorgaan of bij u thuis.  U kiest zelf hoeveel lessen u wil volgen.
* Samen bepalen we de data waarop het voor u en mij mogelijk is om samen te komen.
* Voorafgaand aan lessen laat u via mail of telefonisch weten aan welke punten u wil werken zodat deze zeker opgenomen worden in het lessenpakket.
* Groepslessen kunnen op voorwaarde dat u dat wenst en indien er voldoende pubers zijn om deel te nemen.  Deze worden ingepland op vrijdagavond of zaterdagvoormiddag.
* De prijs voor de groepslessen en individuele begeleiding is dezelfde:  40 € per les, te vermeerderen met een kilometervergoeding van 0,50 €/km vanuit Zerkegem.
* Via het emailadres kristel.van.hoey|at|gmail.com kan u zich aanmelden voor deze puberklasjes.  Dit kan natuurlijk ook telefonisch op het nummer 0498/86.95.37

MAAK VAN UW PUBERHOND EEN SOCIALE, GELUKKIGE EN GOED OPGEVOEDE GEZINSHOND die luisteren leuk vindt!