Puppyparty

Een eerste dienst die ik als dierengedragstherapeut lever is het houden van puppyinformatieavonden of – feestjes. Deze avonden zijn bestemd voor toekomstige en nieuwe puppyeigenaren. Tijdens deze informatieavond of puppyparty verstrek ik o.a. alle nodige informatie over de aanschaf en opvang van een nieuwe puppy in het gezin, ontwikkeling van gedrag, omgang met de hond (lichaamstaal), leerprocessen, straffen of belonen,…

Wenst u bij u thuis of in uw dierenartspraktijk een puppyparty te organiseren? Neem dan contact op via e-mail (info|at|pet-consulting.be) of op het nummer 0498/86.95.37.

 

Puppyklasjes ‘De Gabbertjes’

Speciaal voor de allerkleinsten!  Tijdens de puppyklasjes leert u alles over zindelijkheidstraining, kamerkenneltraining, alleen leren zijn, Communicatie hond-eigenaar, Bijt – en Kauwgedrag, Leren luisteren (naam, zit, los, komen, lichaamsverzorging), Socialisatie en gewenning.  Een druk programma – vooral voor de eigenaren.  Terwijl u als eigenaar al deze informatie krijgt went uw puppy aan deze nieuwe omgeving zodat hij straks – tijdens o.a. de puberklasjes – zich helemaal ‘thuis’ voelt.

Praktische inlichtingen:
* Deze klasjes zijn bestemd voor puppies van 8 weken tot maximum 16 weken.
* De puppyklasjes bestaan uit 4 lessen van ongeveer 45 minuten.  Er wordt één les per week gegeven.
* De lessen gaan door – hetzij de maandagavond of de vrijdagavond vanaf 18.45 uur tot 19.30 uur.
* Privé les behoort ook tot de mogelijkheden. Dan leggen we gewoon even de agenda’s naast elkaar om een tijdstip te bepalen!
* Via de pagina ‘Agenda’ kan u zien wanneer een volgende klasje start.
* Via de contactpagina kan u zich aanmelden voor deze puppyklasjes.  Dit kan natuurlijk ook telefonisch op het nummer 0498/86.95.37
* Voor de groepslessen (vooraf bepaalde tijdstippen) betaalt u 120 € voor vier lessen.
* U kan ook puppylessen aan huis krijgen.  U betaalt 50 €/les te vermeerderen met een kilometervergoeding van 0,50€./km heen en terug (vanuit Zerkegem)