Puppyparty

Een eerste dienst die ik als diergedragstherapeut lever is het houden van puppyinformatieavonden of – feestjes. Deze avonden zijn bestemd voor toekomstige en nieuwe puppyeigenaren. Tijdens deze informatieavond of puppyparty verstrek ik o.a. alle nodige informatie over de aanschaf en opvang van een nieuwe puppy in het gezin, ontwikkeling van gedrag, omgang met de hond (lichaamstaal), leerprocessen, straffen of belonen,…

Wenst u bij u thuis of in uw dierenartspraktijk een puppyparty te organiseren? Neem dan contact op via e-mail (kristel.van.hoey|at|gmail.com) of op het nummer 0498/86.95.37.

 

Puppyklasjes ‘De Gabbertjes’

Speciaal voor de allerkleinsten!  Tijdens de puppyklasjes leert u alles over zindelijkheidstraining, kamerkenneltraining, alleen leren zijn, Communicatie hond-eigenaar, Bijt – en Kauwgedrag, Leren luisteren (naam, zit, los, komen, lichaamsverzorging), Socialisatie en gewenning.  Een druk programma – vooral voor de eigenaren.  Terwijl u als eigenaar al deze informatie krijgt went uw puppy aan deze nieuwe omgeving zodat hij straks – tijdens o.a. de puberklasjes – zich helemaal ‘thuis’ voelt.  Ook wordt er reeds een basis gelegd om op verder te bouwen in de puberklasjes.

Praktische inlichtingen:
* Deze klasjes zijn bestemd voor puppies van 8 weken tot maximum 16 weken en gaan altijd door in privé-begeleiding.
* De puppyklasjes bestaan uit 4 lessen van ongeveer één uur.
* Samen kiezen we de tijdstippen waarop de lessen doorgaan.
* Aanmelden kan op het nummer 0498/86.95.37 of via email kristel.van.hoey(at)gmail.com.
* De lessen kunnen hier doorgaan of bij u thuis.
* Voor vier lessen betaal je 160 euro.  Als ik aan huis kom vraag ik per les een kilometervergoeding van 0,50€/km heen en terug (vanuit Zerkegem)