De studentenklas of hertraining voor de Gabbers

In deze vervolgcursus bouw ik de tijdens de puppy – en puberklasjes aangeleerde vaardigheden verder uit en voeg ik nieuwe dingen toe.  Daarbij hou ik rekening met jullie individuele noden.  Namelijk, wat wil je de hond nog allemaal leren?  Waar hebben jullie of jullie hond behoefte aan?  Mogelijk begrijp je niet alles van het gedrag dat je ziet bij de hond.  Dan sta ik daar bij stil om u dat begrip bij te brengen.

Ook hier weer werk ik met beloning, rekening houdend met de grenzen aangegeven door de honden.  Ik zorg ervoor dat u de hond begrijpt, zodat u op een gepaste manier leert reageren, steeds met de preventie van probleemgedrag in het achterhoofd.

Welke oefeningen komen zoal aan bod?

· Oproepen van de hond met afleiding
· Zit, Liggen, blijven met opbouw van tijdsduur en afstand van de geleider tot de hond
· Apporteren, trek – en zoekspelletjes, loslaten
· Allerlei andere leuke spelletjes – aanleren van leuke trukjes
· In – en uit de auto stappen
· Wandelen aan de leiband zonder trekken
· Zelfbeheersing
· Naar de plaats sturen
· Omgaan met vreemde geluiden
· …

Praktische inlichtingen:
* Deze klasjes zijn bestemd voor honden vanaf 1 jaar.
* De studentenklas bestaat telkens uit lessen van ongeveer een uur.
* Je kan blijven deelnemen aan deze lessen zolang je zelf wil.
* Bij voorkeur wordt er in groep gewerkt tenzij dit voor uw hond niet mogelijk zou zijn – dan wordt er eerst individueel gewerkt.
* Indien u met een volwassen hond pas start bij ons raden wij u aan één of twee lessen privé te nemen zodat een vlotte instroom gegarandeerd wordt.
* Aanmelden kan op het emailadres kristel.van.hoey|at|gmail.com.   Dit kan natuurlijk ook telefonisch op het nummer 0498/86.95.37