De studenten – en/of funklas voor de Gabbers

In deze vervolgcursus bouw ik de tijdens de puppy – en puberklasjes aangeleerde vaardigheden verder uit en voeg ik nieuwe dingen toe.  Daarbij hou ik rekening met jullie individuele noden.  Namelijk, wat wil je de hond nog allemaal leren?  Waar hebben jullie of jullie puppy behoefte aan?  Mogelijk begrijp je niet alles van het gedrag dat je ziet bij de hond.  Dan sta ik daar bij stil om u dat begrip bij te brengen.

Ook hier weer werk ik met beloning, rekening houdend met de grenzen aangegeven door de honden.  Ik zorg ervoor dat u de hond begrijpt, zodat op een gepaste manier gereageerd wordt, steeds met de preventie van probleemgedrag in het achterhoofd.

Welke oefeningen komen zoal aan bod?

· Oproepen van de hond met afleiding
· Zit, Liggen, blijven met opbouw van tijdsduur en afstand van de geleider tot de hond
· Apporteren, trek – en zoekspelletjes, loslaten
· Allerlei andere leuke spelletjes – aanleren van leuke trukjes
· In – en uit de auto stappen
· Wandelen aan de leiband zonder trekken
· Zelfbeheersing
· Naar de plaats sturen
· Omgaan met vreemde geluiden
· …

Praktische inlichtingen:
* Deze klasjes zijn bestemd voor honden vanaf 1 jaar.
* De studentenklas bestaat telkens uit lessen van ongeveer 45 minuten.  Er worden twee lessen per week aangeboden.
* Je kan blijven deelnemen aan deze lessen zolang je zelf wil.
* De lessen gaan door de maandag – en vrijdagavond vanaf 20.45 uur tot 21.30 uur.  U betaalt 30 €/groepsles vanaf 1 januari 2017.
*  Indien u met een volwassen hond pas start bij ons raden wij u aan één of twee lessen privé te nemen zodat een vlotte instroom gegarandeerd wordt.
* Privé les behoort ook tot de mogelijkheden. Dan leggen we gewoon even de agenda’s naast elkaar om een tijdstip te bepalen! U betaalt vanaf 1 januari 2017 50 €/les te vermeerderen met een kilometervergoeding van 0,50 €/km heen en terug (vanuit Zerkegem).
* Via de contactpagina kan u zich aanmelden voor deze studentenklas.  Dit kan natuurlijk ook telefonisch op het nummer 0498/86.95.37