Werkwijze

Bij Hondentrainingscentrum De Gabbertjes kan u terecht voor:

Puppyparty

Puppyklasjes

Puberklasjes

Hertraining

De lessen bestaan uit stukjes theorie en stukjes praktijk.   Langsheen het ganse traject dat u bij ons kan volgen krijgt u dus alle nodige handvatten om te vermijden dat probleemgedrag zich bij uw hond zou ontwikkelen.
Ik geef hoofdzakelijk privélessen.  Deze lessen kunnen hier doorgaan of bij u thuis indien u dat verkiest.  Alle gezinsleden zijn welkom op de lessen!

U krijgt het nodige inzicht in hoe een hond leert en zet dit inzicht onmiddellijk om in de praktijk door uw puppy/puber/volwassen hond de basis aan te leren.  Dit zijn o.a. naamherkenning, wandelen aan de leiband zonder trekken, zit, liggen, blijven, hier komen, aandacht, trekspelletjes met ‘vast’ en ‘los’,…

Na afloop van de lessen beschikt u over de nodige vaardigheden om alle bevelen verder uit te bouwen en uw puppy/puber/volwassen hond tot de ideale gezinshond te begeleiden.

Centraal bij al deze lessen staat het bijbrengen van inzicht aan de eigenaar.  Jullie leren de hond te lezen, gedrag herkennen en er op een gepaste manier op in te spelen, rekening houdend met het temperament en de grenzen van jullie hond.  Opdat jullie puppy/hond zich zou ontwikkelen tot een sociale, gehoorzame, vrolijke en evenwichtige hond die het leuk vindt om te luisteren!